• Juhlavuokraamo Ihana

Kesä 2018 - kiitos!


Ihanan ensimmäinen kesä alkaa olla juhlittu, ja millainen kesä meillä olikaan! Kesä oli loistava ja ylitti kaikki tavoitteet, joita olimme juhlavuokraamolle uskaltaneet asettaa. Kiitos tästä kuuluu kaikille teille ihanille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. On ollut mahtavaa että on saatu olla niin monissa juhlissa mukana! Tästä on hyvä jatkaa syksyn ja talven pimeisiin iltoihin ja tunnelmallisiin juhliin.

Syksylle ja talvelle löytyy vielä tilaa kalenterista, joten vuokratilauksia on mahdollista ottaa vastaan tiukemmallakin aikataululla.

Kun vuoden kiireisin sesonki alkaa olla nyt ohi, on aika alkaa hiljalleen suunnittelemaan ensi vuotta. Mielenkiinnolla odotellaan, mitkä jutut on ensi kesän suosituimpia trendejä. Jos just sulla on mielessä hyviä ideoita uusiin vuokratuotteisiin, niin voi laittaa viestiä, ollaan avoimia toiveille.

Uusia tuulia puhaltaa nettisivujen puolellakin, sillä Ihanan nettisivut uudistuvat pian ja samalla tulee jo paljon uutuuksia vuokravalikoimaan. Kannattaa siis klikata etusivulta uutiskirje tilaukseen, niin kuulet uusista jutuista ensimmäisenä!

Tunnelmallista syksyä toivotellen

Sari ja Salla

P.S. Jos kesän juhlista löytyy kuvia, joissa näkyy meidän vuokratuotteita, niin mielellään otetaan niitä vastaan esimerkiksi sähköpostitse. Tai voit myös tägätä somessa #juhlavuokraamoihana.

P.P.S. Häämessut saapuu Ouluun taas 2.2.2019 ja me ilmottauduttiin just mukaan, toivottavasti nähdään sinutkin siellä!

#kesä

135 views

Hinnat sisältävät alv 24%

juhlavuokraamoihana@gmail.com

90410 Oulu

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon