• Juhlavuokraamo Ihana

Värikäs kattaus pääsiäiseen


Keväällä valon lisääntyessä alkaa usein kaivata lisää värejä. Samalla kun auringonsäteet paljastavat auttamattomasti likaiset ikkunat, saattavat talvella mukavalta tuntuneet tummat sävyt alkaa tuntua tunkkaiselta. Pääsiäiseksi onkin hyvä siivota talvi pois ja tuoda kevät sisälle kotiin.

Tässä pääsiäiskattauksessa ei ole käytetty perinteisiä pääsiäispöydän koristuksia, kuten pajunkissoja tai rairuohoa, joten se sopisi sellaisenaan myös esimerkiksi lastenkutsuille tai vapun juhlapöydäksi. Ja mikäs estää piristämästä arkea kattamalla värikäs kahvipöytä ihan arkenakin!

Tällä kertaa pääsiäiskahvitteluiden tarjottaviksi päätyivät macaronsit ja suloiset kuppikakut. Niiden leipomisessa ja koristelussa on helppo käyttää elintarvikevärejä tuomaan vielä lisää väriä kattaukseen. Ei kannata pelätä eri värien käyttöä, rohkeasti vain kokeilemaan.

Kuvissa näkyvistä tuotteista Ihanan vuokraamolta löydät Kivi ja Kastehelmi tuikkukipot 2e/kpl, kakkuvati 10e/kpl, tulppaanimaljakko 1e/kpl, liitutaulu 6e/kpl ja maalausteline 12e/kpl, neljän päivän vuokra-ajalla.

Ihanakin lomailee pääsiäisenä ja toivottaa oikein rentouttavaa ja iloista pääsiäistä ihan jokaiselle, muistakaahan ulkoilla!

P.S. Tuon ihanan pupuviirin tekee itse todella helposti. Leikkaa omaa värisilmää miellyttävästä kartongista pupuhahmoja ja tekee niille haarukan avulla hänniksi minitupsuja. Ohje tupsujen tekoon löytyy näppärästi googlaamalla.

#pääsiäinen #vappu #värikäs #tuikkukipot #liitutaulu #maalausteline #jälkiruoka #lastenjuhlat

42 views

Hinnat sisältävät alv 24%

juhlavuokraamoihana@gmail.com

90410 Oulu

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon