• Juhlavuokraamo Ihana

Simppeli somistusvinkki juhlapöytään


Häiden koristelussa suuressa suosiossa on tänäkin kesänä hieman boheemimmat ratkaisut, luonnonmateriaalit ja vehreys. Tästä inspiroituneena somistimme kahvipöydän vihreällä, jota Suomesta löytyy loputtomasti. Tämä kuusenoksilla tehty somistus istuu vehreään boho-tyyliin kuin nenä päähän!

Tämä pienen budjetin somistus on helppo tehdä ja sopii niin pienempiin kahvihetkiin kuin suuriin hääjuhlinkin. Kesällä vehreät koivunoksat ovat ihanat, mutta näin talvella ikivihreät kuusenoksat ovat oikein hyvä vaihtoehto.

Kuvissa olevat kuusenoksat kerättiin edellisenä päivänä ja ne kuivuivat yön yli sisällä, leikatut päät vedessä ämpärissä. Pöydällä kuusenoksat olivat lopulta kolme vuorokautta ilman kastelua, eivätkä ne menneet yhtään miksikään. Tämän kokemuksen myötä voitanee siis todeta, että juhlapöydän uskaltaa kattaa oksineen jo edellisenä päivänä, ilman pelkoa että juhlan aikana pöydällä komeilee kuivuneet ja havuja varisevat oksat.

Oksien kaveriksi pöytään voi laittaa myös spray-maalattuja käpyjä, jos on aikaa ja halua hieman askarrella. Maalatuilla kävyillä voi tuoda pöytään toivottua teemaväriä. Kävyt voi ripotella rennosti kuusenoksien joukkoon pöydälle tai käyttää niitä esimerkiksi paikkakorttien pidikkeenä!

Lisää väriä pöytään voi tuoda myös muilla metsän antimilla vuodenajan mukaan. Syksyllä hyviä materiaaleja ovat esimerkiksi pihlajanmarjat, mustikat tai puolukat - vaihtoehtoja on vaikka millä mitalla!

Tämä somistus sopisi ihanasti esimerkiksi metsä-teemaisiin talvihäihin. Pyöreät puiset kiekot kynttilöiden alle tai betoniset kynttiläkipot sopisivat teemaan myös todella hyvin. Laitahan viestiä jos on ongelmia pöytäsomistuksen suunnittelussa, me autetaan mielellään!

Somistuksessa käytettyjä kultaisia tuikkukippoja on vuokraamolla 20kpl ja hinta 4 päivän vuokraukselle 2e/kpl. Kultaiset lautasliinarenkaat sopivat niiden kanssa yhteen täydellisesti, niitä vuokraamolla on 68kpl ja hinta 5e/10kpl. Kuvassa näkyvät pöytänumerot myös pian tulossa vuokrattavaksi.

Luonto on meille suuri voimavara kuten monille muillekin suomalaisille ja on hienoa että Suomessa voimme liikkua metsässä niin vapaasti. Kannattaa silti muistaa että vaikka meillä on jokamiehenoikeudet, ei kuusenoksia saa käydä leikkelemässä tai muutakaan materiaalia kerätä metsästä ilman maanomistajan lupaa. Kannattaa siis hankkia materiaalit joko omalta maalta tai pyytää metsänomistajan lupa havujen keräämiseen.

#boho #somistus #pöytäkoristeet

Hinnat sisältävät alv 24%

juhlavuokraamoihana@gmail.com

90410 Oulu

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon