• Juhlavuokraamo Ihana

Oulun häämessutunnelmia


Tässäpä kuvina viime lauantain häämessutunnelmia.

Messupäivä ylitti kaikki odotukset ja kävijöitä riitti Ihanan osastolla -välillä ihan jonoksi asti. Vaikka messuille lähdettiin vähän pikaisella aikataululla, niin saatiin kuin saatiinkin osasto kasattua ja oli hienoa kuulla positiivista palautetta teiltä asiakkailta!

Arvoimme messuilla arpalipukkeen täyttäneiden kesken 50 euron lahjakortin Ihanan palveluihin. Arvonta suoritettiin heti messupäivän jälkeen lauantaina ja voittajalle on ilmoitettu sähköpostilla. Onnea vielä voittajalle!

Nyt kun messuhulinat on takanapäin ja paluu arkeen koittanut, on hyvä rueta suunnittelemaan uutuuksia vuokraamolle. Kiitos vielä kerran kaikille mukavista juttutuokioista, oli kiva kuulla hääsuunnitelmistanne ja ajatuksia siitä, millaisia tuotteita haluaisitte vuokrata. Otimmekin heti muutamasta ideasta kopin, joten uutuuksia vuokravalikoimaan tulossa hyvinkin pian.

Kevät kolkuttelee jo ovella ja kesän juhlat lähestyy, toivottavasti messuilta löytyi kaikille ideoita ja inspiraatiota juhlasuunnitteluihin!

#häämessut #oulunhäämessut

Hinnat sisältävät alv 24%

juhlavuokraamoihana@gmail.com

90410 Oulu

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon