• Juhlavuokraamo Ihana

Maalausteline juhlien somisteena


Nyt alkaa valikoimassamme olevien vuokratuotteiden tarkempi esittely! Useimmat vuokratuotteistamme sopivat moneen eri teemaan ja moneen eri makuun, joten ajattelimme täällä blogissa fiilistellä hieman erilaisia somistuksia. Samaa tuotetta kun voi käyttää hyvinkin eri tavoin. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee meidän lemppari vuokravalikoimastamme, eli maalausteline.

Maalausteline on monikäyttöinen somiste, sillä se muuntautuu sopivaksi joka teemaan erilaisten kylttien avulla. Kylttinä voi käyttää esimerkiksi normaalia taulukehystä, liitutaulua, peiliä tai vanhaa ikkunaa ja somistaa sen kauniiksi kukilla tai muilla koristeilla. Helpoin tapa on tulostaa kehyksiin teemaan sopiva teksti tai kuva, ja laittaa kehys paikoilleen. Jos omistat kauniin käsialan, niin itse tekstattu on usein vielä kauniimpi ja taatusti uniikki!

Kuvat: Pinterest

Pinterestistäkin löytyy erilaisia käyttötapoja useita ja maalausteline onkin ollut yleinen näky häiden somistuksessa viime vuosina. Suosittu tapa on ollut somistaa sisäänkäynti telineeseen asetetulla kyltillä, joka toivottaa vieraat tervetulleeksi juhlaan.

Vaihtoehtoisesti kylttiin voi kirjoittaa esimerkiksi juhlien ohjelman, pöytäkartan tai muuta ohjeistusta juhlien vieraita varten. Teline toimii hienosti myös menu-taulun pidikkeenä buffetpöydän vieressä.

Yllä olevassa kuvassa maalaustelineessä olevan valkoisen kehyksen mitat ovat 53cm x 73cm.

Vuokraamoltamme maalaustelineitä löytyy tällä hetkellä 1 kpl ja hintaa viikonlopun vuokraukselle tulee 12e. Telineen saa kasattua pienemmäksi kuljetuksen ajaksi.

Miten sinä käyttäisit maalaustelinettä juhlissasi?

#maalausteline #häät #juhlat #juhlavuokraus #somistus #somistevuokraus

Hinnat sisältävät alv 24%

juhlavuokraamoihana@gmail.com

90410 Oulu

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon