INFO

Toimitus

Vuokratuotteet voit noutaa itse noutopisteistämme tai tilata toimituksen haluamaasi paikkaan, esimerkiksi suoraan juhlapaikalle.
Noutopisteemme sijaitsevat Kaakkurissa ja Sanginjoella (avoinna sopimuksen mukaan). Yli 100 euron tilaukset toimitamme ja haemme takaisin veloituksetta 20 kilometrin säteellä Oulun keskustasta. HUOM. Vihkikaari on noudettava tuote, vaikka yhteissumma vuokraukselle olisi yli 100€. Pienemmille tilauksille ja yli 20km toimitusmatkoille voit kysyä tarjouksen kuljetuksesta sähköpostilla.

Sanginjoen nuorisoseuralle tarjoamme aina ilmaisen toimituksen!

Vuokrausehdot

Vuokra-aika on 5 vuorokautta, torstaista maanantaihin, ellei toisin sovita. Ilmoitetut vuokrahinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. 

Laskutus tapahtuu sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen vuokrausajankohtaa. Alle 30 euron tilaukset voi maksaa käteisellä tai kortilla noudettaessa. Ennen tätä voit peruuttaa tilauksesi kuluitta. 

Vuokratuotteet ovat vuokraajan vastuulla. Pidäthän huolta, että muutkin käsittelevät niitä varoen.

Tuotteen rikkoutuessa, kadotessa tai vaurioituessa vuokrauskelvottomaksi laskutetaan tavaran täysimääräinen hinta.

Tuotteet palautetaan puhtaina ja huolellisesti pakattuina omiin pakkauksiinsa. Poikkeuksena tuolihuput ja viltit, jotka palautetaan pesemättöminä. Likaisina palautetuista tuotteista laskutamme puhdistusmaksun 30e/puhdistukseen käytetty tunti.

Huom! Tuotteille ei konepesua!

Juhlavuokraamo Ihana pidättää oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.

Koekattaus

Jos haluat tutustua paremmin vuokratuotteisiin ennen varsinaista juhlapäivää tai varaustasi, tarjoamme mahdollisuuden koekattaukseen. Tällöin laina-aika sovitaan tapauskohtaisesti, tavallisesti kuitenkin 1 vrk. Koekattauksen hinta on 5 €/3 tuotetta, ja koekattaus koskee juhlapöydässä käytettäviä somisteita (kuten maljakot, kynttilätuikut, lautasliinarenkaat yms). Lainatuotteiden nouto noutopisteistämme. Vuokrausehdot koskevat myös koekattaustuotteita.

 

Hinnat sisältävät alv 24%

juhlavuokraamoihana@gmail.com

90410 Oulu

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon