Palveluiden hinta alkaen 30e/h/työntekijä, riippuen työn luonteesta + mahdolliset matkakustannukset ja materiaalikulut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sopiva palvelukokonaisuus ja sovitaan lopullinen hinta. 

BAARIMIKKO

Mietityttääkö omatoimibaarin toimivuus iltajuhlassa? Tulen mielelläni tarjoamaan Teille ja vieraillenne toimivan ja hienostuneen baarikokemuksen juhlaanne. Monen vuoden kokemuksella onnistuvat niin tavallisimmat suosikkidrinkit kuin erikoisemmat juomasekoituksetkin. Baarin ohella voin hoitaa tarvittaessa myös esimerkiksi iltapalan kattamisen tai snackbaarin ylläpidon.​

JUHLATILAN KORISTELU JA SIIVOUS

Eikö aika riitä juhlatilan koristeluun tai haluatteko vähentää apujoukkojenne työmäärää? Tilauksesta saavumme apukäsiksi koristelemaan juhlapaikkaasi. ​Jos haluatte helpottaa juhlien jälkeistä stressiä, voitte tilata myös apua juhlatilan loppusiivoukseen.

TARJOILIJA

Jos järjestät sukujuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät tai häät, voimme auttaa tarjoilussa! Hoidamme halutessasi ruoan esillelaiton ja siivoamisen, astioiden keräämisen ja muut toivomasi asiat. 

Kiinnostuitko palveluistamme? Laitappa viestiä!