TOIMITUS

Vuokratuotteet voit noutaa itse noutopisteistämme tai tilata toimituksen haluamaasi paikkaan, esimerkiksi suoraan juhlapaikalle. Noutopisteemme sijaitsevat Kaakkurissa ja Sanginjoella (avoinna sopimuksen mukaan). Halutessasi toimituksen, kysy tarjousta kuljetuksesta sähköpostitse.

​Sanginjoen nuorisoseuralle tarjoamme aina ilmaisen toimituksen!

VUOKRAEHDOT

Vuokra-aika on 5 vuorokautta, torstaista maanantaihin, ellei toisin sovita. Ilmoitetut vuokrahinnat koskevat tätä vuokra-aikaa. Laskutus tapahtuu sähköpostilla noin kaksi viikkoa ennen vuokrauksen ajankohtaa. Alle 30 euron tilaukset voi maksaa käteisellä tai kortilla noudettaessa. Ennen tätä voit peruuttaa tilauksesi kuluitta. ​

Vuokratuotteet ovat vuokraajan vastuulla. Pidäthän huolta, että muutkin käsittelevät niitä varoen. Tuotteen rikkoutuessa, kadotessa tai vaurioituessa vuokrauskelvottomaksi laskutetaan tavaran täysimääräinen hinta.

​Tuotteet palautetaan puhtaina ja huolellisesti pakattuina omiin pakkauksiinsa. Poikkeuksena tuolihuput ja viltit, jotka palautetaan pesemättöminä. Likaisina palautetuista tuotteista laskutamme puhdistusmaksun 30€/puhdistukseen käytetty tunti. Huom! Tuotteille ei konepesua!

​Juhlavuokraamo Ihana pidättää oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.

Suosituimpia tuotteitamme: